Kedves Vendégeink!
Az 50. Szegedi Ifjúsági Napok idején fürdőnk és kempingünk
2018. 08.21 és 08. 27. között zárva tart.
A Fürdő várható nyitása 2018. 08. 29., szerda.

A Szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivál idején
fürdőnk és kempingünk zárva tart.
Várható nyitás 2018. 09. 03., hétfő

Hírek

Decathlon Tisza FUSSZ

Fuss és ússz Szeged szívében!

Várunk, hogy egy 500 méteres táv lefutása után a Tisza belvárosi szakaszán ússz velünk 400 métert! Korosztályos rajt, minden nevező indulócsomagot kap ajándékba! Vízimentői felügyelet biztosított!

A versenyen csak orvosi igazolással lehet részt venni!


 

SZIN

Szegedi Ifjúsági Napok

2016.08.24-28


 

Felújított medencék a Partfürdőn

Szeged - A június elsején megnyílt Újszegedi Partfürdő, Camping és Szabadstrandon lehet a Tiszában fürödni.

A felújítás után egy ülő-, egy 50 méteres családi és egy másik nagymedence is várja a vendégeket június 21-étől. Aznap 10 órakor kezdődik a Mosolypart Gyermekfesztivál. Ez egész napos programsorozat, amelyre ingyenes lesz a belépés.

Az érdeklődőket a Grimm-Busz Színház, a Csiga Duó, zsonglőrök, bűvészek mellett ugrálóvár, gyerek-quad, kézműves-foglalkozások, családi vetélkedők várják. Az idei nyárra a Partfürdő mosdója és apartmanjai is megszépültek, 10 ház áll a vendégek rendelkezésére – tájékoztatott Jávorszky Iván ügyvezető igazgató.


 

Lángerrel nyílt a szegedi szabad strand

Megnyílt az újszegedi szabad strand, az egyedülálló kilátást biztosító területen nem maradnak sem éhesen, sem szomjasan a Tisza szerelmesei.

Június elsején, hétfőn megnyílt az újszegedi szabad strand. A Partfürdő kemping és szabad strand létesítményvezetője, László György elmondta, az előző évekhez hasonlóan 42 méteres kijelölt partszakaszon várják a strandolókat. A strandröplabda-pálya kialakítása jelenleg is folyik, ez a napokban készül el...


 

Beindult a szezon a partfürdőn

Szeged csodaszép plázsán tényleg mindenre van hely, lehetőség. Csak jó idő kell hozzá.

Az egyszerű, puritánul berendezett apartmantól a klímával, és minden jóval felszereltig számos ház közül lehet választani Újszegeden a Partfürdőn, ha valaki „komolyabban” is ki akar költözni, akár „szemből” is. Ráadásul az épületek jelentős részét frissen újították föl. – Két hete vagyunk hivatalosan nyitva, az első vendégek már javában kempingeznek – mutat körbe „birodalmában” László György fürdő- és intézményvezető a Partfürdőn. Joggal büszke, van mire: a szezonkezdetkor gyönyörű a több mint tizenhat hektáros terület. Nemcsak az apartmanok lettek kívül-belül felújítva: a közösségi és a szociális helyiségek is minden igényt kielégítenek. A lakókocsival érkezők is könnyebben jutnak már áramhoz, ezeket a vezetéket és a hozzájuk tartozó valamennyi elektromos csatlakozót kicserélték...

*/