Phone (62) 430-843
Mobile +36-20/527 45 39
+36-30/610 66 03
E-mail szegedcamping@ihrk.hu

News

Decathlon Tisza FUSSZ

Fuss és ússz Szeged szívében!

Várunk, hogy egy 500 méteres táv lefutása után a Tisza belvárosi szakaszán ússz velünk 400 métert! Korosztályos rajt, minden nevező indulócsomagot kap ajándékba! Vízimentői felügyelet biztosított!

A versenyen csak orvosi igazolással lehet részt venni!


 

SZIN

Szegedi Ifjúsági Napok

2016.08.24-28


 

Felújított medencék a Partfürdőn

Szeged - A június elsején megnyílt Újszegedi Partfürdő, Camping és Szabadstrandon lehet a Tiszában fürödni.

A felújítás után egy ülő-, egy 50 méteres családi és egy másik nagymedence is várja a vendégeket június 21-étől. Aznap 10 órakor kezdődik a Mosolypart Gyermekfesztivál. Ez egész napos programsorozat, amelyre ingyenes lesz a belépés.

Az érdeklődőket a Grimm-Busz Színház, a Csiga Duó, zsonglőrök, bűvészek mellett ugrálóvár, gyerek-quad, kézműves-foglalkozások, családi vetélkedők várják. Az idei nyárra a Partfürdő mosdója és apartmanjai is megszépültek, 10 ház áll a vendégek rendelkezésére – tájékoztatott Jávorszky Iván ügyvezető igazgató.


 

Lángerrel nyílt a szegedi szabad strand

Megnyílt az újszegedi szabad strand, az egyedülálló kilátást biztosító területen nem maradnak sem éhesen, sem szomjasan a Tisza szerelmesei.

Június elsején, hétfőn megnyílt az újszegedi szabad strand. A Partfürdő kemping és szabad strand létesítményvezetője, László György elmondta, az előző évekhez hasonlóan 42 méteres kijelölt partszakaszon várják a strandolókat. A strandröplabda-pálya kialakítása jelenleg is folyik, ez a napokban készül el...


 

Beindult a szezon a partfürdőn

Szeged csodaszép plázsán tényleg mindenre van hely, lehetőség. Csak jó idő kell hozzá.

Az egyszerű, puritánul berendezett apartmantól a klímával, és minden jóval felszereltig számos ház közül lehet választani Újszegeden a Partfürdőn, ha valaki „komolyabban” is ki akar költözni, akár „szemből” is. Ráadásul az épületek jelentős részét frissen újították föl. – Két hete vagyunk hivatalosan nyitva, az első vendégek már javában kempingeznek – mutat körbe „birodalmában” László György fürdő- és intézményvezető a Partfürdőn. Joggal büszke, van mire: a szezonkezdetkor gyönyörű a több mint tizenhat hektáros terület. Nemcsak az apartmanok lettek kívül-belül felújítva: a közösségi és a szociális helyiségek is minden igényt kielégítenek. A lakókocsival érkezők is könnyebben jutnak már áramhoz, ezeket a vezetéket és a hozzájuk tartozó valamennyi elektromos csatlakozót kicserélték...